pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Léto a grilovačka je naprosto nerozlučná dvojice, ale tentokrát si ji užijete bez zdlouhavého nakupování surovin a dokonce i bez mytí nádobí. Zdá se vám to jako takový malý splněný sen? Tak věřte, že je to realita. Přesně to na vás totiž čeká v pražské restauraci Cappuccini.

 

0,5 kg plodů moře dle výběru na kamenném grilu v Praze

 

Připraveny pro vás budou čerstvé plody moře a vy si sami vyberete půlkilovou porci – tygří krevety, marinovaný losos v Bacardi rumu, pražma královská, tmavá treska, sumeček americký, kalamáry, italská pancetta.

 

Tím to samozřejmě nekončí, k těmto lahůdkám se navíc podává domácí remuláda, aioli omáčka a vynikající brambory ve slupce.

 

0,5 kg plodů moře dle výběru na kamenném grilu v Praze

 

Veškeré suroviny se servíruji vždy čerstvé a upravíte si je na místě přesně podle chuti. Doba přípravy je cca 30 minut z důvodu nahřátí grilovacího kamene.

 

Kvůli objednání čerstvých surovin si rezervujte stůl alespoň 24 hodin předem. Vytištěný voucher je nutné přinést s sebou.

 

0,5 kg plodů moře dle výběru na kamenném grilu v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace