pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Vláknina, železo, zinek, vápník, bílkoviny, omega-3 mastné kyseliny, antioxidanty a další živiny – to vše obsahují drobná semínka chia, která se právem označují za superpotravinu.

 

1 kg semínek chia, superpotraviny nabité prospěšnými látkami

 

Chia semínka využívají hlavně sportovci pro jejich hydrofilní vlastnosti – to znamená, že semínka dokážou absorbovat tolik vody, až se jejich objem zvětší na dvanáctinásobek. Po konzumaci pak dokáží tělo hydratovat zevnitř. Navíc zajistí postupné uvolňování sacharidů, čímž zajistí delší přísun energie a lepší výkon.

 

1 kg semínek chia, superpotraviny nabité prospěšnými látkami

 

Semínka chia přitom jsou vhodná nejen pro sportovce – i kdyby bylo vaším oblíbeným sportem zvedání ovladače na televizi, měli byste tato zázračná semínka zařadit do jídelníčku. Důvodem je množství prospěšných látek a hlavně antioxidantů, které pomůžou zlepšit vaše zdraví, nadopují tělo energií a posílí imunitní systém – pamatujte, je to superpotravina.

 

Semínka můžete přimíchat do jogurtů, ovocných či zeleninových šťáv, do kaší nebo do pečiva. Denní dávka: 2 polévkové lžíce.

 

1 kg semínek chia, superpotraviny nabité prospěšnými látkami



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace