pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Kvalitní ponožky = předcházení kožním problémům, zápachu a vysušené kůži. Výhodou bambusového vlákna je hlavně jeho měkkost a jemnost, která nezmizí ani po vyprání bez použití aviváže. Bambusové oděvy mají lesk a příjemně chladí. Materiál je vhodný na léto, protože má chladivý efekt a jeho savost je až o 50 % vyšší než u bavlny.

 

16 párů bezkotníkových ponožek z bambusového vlákna

 

Bambusové oblečení je neuvěřitelně měkké, chladivé a savé. Bambusové vlákno má schopnost 100% absorpce vlhkosti, proto vás udrží v pohodlí a suchu. Vyznačuje se také vynikající termoregulační schopností.

 

16 párů bezkotníkových ponožek z bambusového vlákna

 

Bambusové oděvy jsou dále velmi pevné a trvanlivé. Bambusové vlákno je kulatého tvaru a bez chemického ošetření, má antibakteriální vlastnosti, a tím pádem se hodí i pro alergiky. Struktura vlákna je plná mikromezer a mikroděr, takže tkanina v teplém počasí příjemně chladí a naopak za chladnějších dnů vás udrží v teple.

 

16 párů bezkotníkových ponožek z bambusového vlákna



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace