pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Rozhodli jste se, že se naučíte mluvit anglicky, ale nemáte dost času ani peněžních prostředků k navštěvování klasických kurzů? Nevadí, právě pro vás je tu daleko jednodušší způsob, jak svého cíle dosáhnout. Vyzkoušejte tento online kurz s podporou živého lektora!

 

18měsíční online kurz angličtiny s mezinárodním certifikátem

 

Všechny nahrávky jsou připraveny i pro přehrávání ve vašem telefonu nebo MP3 přehrávači. Anglická slovíčka je tak možné procvičovat třeba ve vlaku nebo při jakémkoli čekání pouhým poslechem.

 

Učení a zkoušení slovíček
Součástí každé lekce internetového kurzu angličtiny je i online program pro učení a zkoušení slovíček, který vám pomůže rychleji si zapamatovat slovní zásobu.

 

18měsíční online kurz angličtiny s mezinárodním certifikátem


V ceně kurzu jsou zahrnuty nahrávky slovní zásoby a důležitých frází ze všech rozhovorů v podání rodilého mluvčího. Angličtina se střídá s českým překladem, což vám umožní učit se kdekoli pouhým poslechem, např. při řízení auta, při sportu nebo odpočinku. Nahrávky můžete přehrávat on-line na počítači, nebo stáhnout do svého MP3 přehrávače nebo mobilu.

 

18měsíční online kurz angličtiny s mezinárodním certifikátem



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace