pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Vydejte se na cestu do jiných dimenzí a rozměrů. Po vesmírné proceduře ve SpaceShip lodi totiž vylezete nová, štíhlejší a spokojenější sama se sebou. Přístroj také napomáhá stimulovat fyziologické funkce, zesiluje vyplavování hormonů a enzymů v těle a tím urychluje regeneraci svalů a kloubů. Vybrat si můžete mezi jednou návštěvou nebo rovnou pěti.

 

1x nebo 5x 40minutové hubnutí v lodi SpaceShip v Teplicích

 

Nezáleží na pohlaví ani stáří, chcete-li se zbavit přebytečných kil a zpevnit tělo, je SpaceShip přesně pro vás. Ošetření se aplikuje na všechny části těla mimo hlavy, čímž podporuje radikální hubnutí problematických partií břicha, boků a stehen.

 

1x nebo 5x 40minutové hubnutí v lodi SpaceShip v Teplicích

 

Příjemné teplo a vlhko uvnitř přístroje zapříčiní prokrvení a cirkulaci, díky které tělo odvádí toxiny z těla. Nejedná se tedy jen o hubnoucí proceduru, ale přístroj také pomáhá při artritidě a revmatizmu, ulevuje od bolestí zad, zmenšuje záněty, léčí svalová a nervová onemocnění a má pozitivní účinek na játra.

 

1x nebo 5x 40minutové hubnutí v lodi SpaceShip v Teplicích

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace