pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Bez jakékoli rozvahy, vydejte se do Prahy! Málokteré město se totiž může pyšnit tolika památkami s tak dlouhou historií. Pokud vám není cizí i kultura nebo noční život, je to hned o důvod víc, proč vyrazit právě sem.

 

Hotel Pankrác - Praha - ilustrativní foto

 

Hotel Pankrác je v docházkové vzdálenosti (5 minut) stanic metra Pražského povstání (linka C) či Pankrác (linka C). Centrum je z hotelu snadno dosažitelné – do 15 minut metrem nebo tramvají č. 18. Rovněž je zde malá vzdálenost od dálnice D1 a Jižní spojky.

 

Hotel Pankrác - Praha - ilustrativní foto

 

Hotel disponuje moderními pokoji vybavenými samostatnou koupelnou s vanou/sprchovým koutem a odděleným WC. Televizor s nabídkou tuzemských i zahraničních kanálů je samozřejmostí.

 

Hotel Pankrác - Praha - ilustrativní foto

 

Snídaně formou bufetu jsou servírovány každý den od 07:00 do 10:00. Nebude-li vám vyhovovat doba snídaní, rádi vám po předchozí domluvě připraví snídaňový balíček.

 

Hotel Pankrác - Praha - ilustrativní foto

 

A že se na vás v hotelu už moc těší, se můžete předsvědčit z osobní videopozvánky:

 

 

 

Tipy na výlety

 

Národní divadlo (5,1 km)

Národní divadlo je reprezentativní scénou České republiky. Je jedním ze symbolů národní identity a zároveň nositelem národního kulturního dědictví a  prostorem pro svobodnou uměleckou tvorbu. Novorenesanční budova divadla Josefa Zítka je jednou z nejvýznamnějších staveb v zemi.

 

Hotel Pankrác - Praha - ilustrativní foto

 

 

Pražský hrad (9 km)

Jedná se o jeden z největších hradních komplexů na světě, místo korunovace nejednoho krále, a rovněž místo jejich posledního odpočinku. Najdete zde Katedrálu sv. Víta. Základní kámen této monumentální stavby byl položen v roce 1344, zcela dokončena ale byla až poměrně nedávno, v roce 1929.

 

Hotel Pankrác - Praha - ilustrativní foto

 

 

Zoologická zahrada ZOO Praha (9,6 km)

Právě v ZOO Praha podporuje hotel Pankrác Outloně Váhavého, tak se na něj určitě jděte podívat. Pražská ZOO se umístila jako čtvrtá na žebříčku nejlepších zoologických zahrad celého světa, zveřejněném na cestovatelském serveru TripAdvisor. Od roku 1931, kdy byla otevřena, se počty zvířat rozrostly z původních 200 na téměř 5 000 zvířat.

 

Hotel Pankrác - Praha - ilustrativní foto

 


Zážitky v Praze
Když jeden zážitek nestačí, skočte si pro další.

Zobrazit zážitky v Praze

Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace