pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Stejně jako se bleskovou rychlostí vyvíjejí technologie, i zloději všemožně vylepšují své metody – dokážou vám totiž ukrást data z platební karty, i když ji máte „bezpečně“ schovanou v peněžence nebo v kapse.

 

 

Nejen platební terminál, ale i mobilní telefon vybavený NFC čtečkou a speciálním softwarem může číst data z vaší karty. Při platbě bezkontaktní kartou do určité částky není vyžadován PIN kód ani váš podpis.

 

Jak ale svou kartu chránit? Jednoduše ji vložte do bezpečnostního stínícího obalu. Obaly jsou vyrobeny ze speciální slitiny, která znemožní komunikaci s bezkontaktní kartou po dobu, kdy je karta vložena v obalu.

 

2 ks ochranného krytu na kreditní karty proti zneužití

 

Funkci obalu zamezující komunikaci s bezkontaktní kartou můžete vyzkoušet kdekoli v obchodě nebo mobilním telefonem vybaveným NFC  čtecím zařízením a patřičným softwarem.

 

Obal je určený pro všechny bezkontaktní platební karty standardního formátu o velikosti 85,6x54 mm (v ČR používané bezkontaktní platební karty). Materiál ochranné folie je pružný a odolný vůči poškození a vlhkosti.

 

2 ks ochranného krytu na kreditní karty proti zneužití



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace