pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Přidejte vašim zážitkům z kina nový rozměr. Každý už dnes ví, co je kino ve formátu 3D. Po zhlédnutí filmů jako Avatar nebo Piráti z Karibiku nejsou 3D kina a stereo brýle už ničím novým. Ale co byste řekli na 5D kino? Jak se liší od už dnes známého kina? Jaké jsou ty další „dimenze“?

 

Nabídku pro vás ověřili zaměstnanci Pepa.cz. A jak si to užili se dozvíte na našem blogu.

 

 

Díky speciálním 5D technologiím můžete zhlédnout v pohyblivých dynamických křeslech nejen trojrozměrný obraz a Hi-Fi zvuky, ale pocítíte skutečnou bouřku, blesky a nárazový vítr, vyzkoušíte „myší“ efekt a spoustu dalších unikátních zážitků.

 

2 vstupenky do 5D kina na libovolný film v Galerii Harfa

 

V 5D kině máte garantován „efekt přítomnosti“, kde se za hranicemi fikce a skutečnosti stanete přímým účastníkem děje.

 

2 vstupenky do 5D kina na libovolný film v Galerii Harfa

 

Kapacita kinosálu je 8 míst. Proto je zážitek o to silnější. Těšte se na volný pád do propasti i neuvěřitelné zrychlení doslova na vlastní kůži.

 

2 vstupenky do 5D kina na libovolný film v Galerii Harfa

 

Při návštěvě si můžete vybrat libovolný z promítaných filmů. A co že dávají? Podívejte se na program již nyní. Není nutná předchozí rezervace, stačí přijít na promítaní s vytisknutým voucherem.

 

 

Můžete si stáhnout i mobilní aplikaci 5D kino pro Android i Apple.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace