Krevety se dají grilovat, vařit, smažit, péct, pražit, dusit, dá se z nich udělat koktejl nebo polévka,…ale pro vás je tým kuchařů pod vedením Jaroslava Havla připraví na 4 vybrané způsoby a vy si tak vychutnáte opravdový gurmánský zážitek v příjemném prostředí pražské restaurace.
Právě dobroty kuchaře Jaroslava Havla jste již mohli dříve ochutnat ve špičkových restauracích v Praze jako Kampa park,Theatro,Capuccini a další. Nyní spolu s celým týmem dbá na čerstvost surovin a jednotlivých produktů v restauraci Basilico.
Další lahůdkou Basilico Ristorante & Pizzerie je i vyhlášená vinotéka. V ní na vás čeká více než 150 typů vína z Čech a Itálie.
- Nutná včasná rezervace.
- Voucher je nutné přinést s sebou vytištěný.
- Voucher je platný pouze na jídlo konzumované v restauraci, nelze ho využít na jídlo s sebou.