pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Pozitivní účinky zelených potravin jsou známy už velmi dlouho, vyzkoušejte je na vlastní kůži. Tato blahodárná rostlina vytváří a udržuje v organismu zásadité prostředí a je ideální pro nastartování jeho detoxikace. Díky vysokému obsahu antioxidantů zpomaluje buněčné stárnutí a snižuje riziko rakovinového bujení. Dále pozitivně ovlivňuje imunitu, hojení ran a léčbu kožních onemocnění.

 

200gramové balení zeleného mladého ječmene v prášku

 

Doporučené dávkování: Dospělí 1–2 čajové lžičky 2x denně (tj. 2–4 g) rozmíchat ve 150 ml vlažné vody nebo džusu. Děti od 3 let půl čajové lžičky. Nepoužívejte kovovou lžičku a horké tekutiny (teplo neutralizuje aktivní enzymy).

 

200gramové balení zeleného mladého ječmene v prášku

 

Skladování: Uchovávejte v suchu, v temnu při teplotě 10–25 °C. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Neužívejte v případě přecitlivělosti na chlorofyl a ječmen. Přípravek není vhodný pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Nepoužívejte přípravek jako náhradu pestré stravy.

 

200gramové balení zeleného mladého ječmene v prášku

 

Doporučení: Po otevření spotřebujte do 3 měsíců. Při užívání tohoto produktu se doporučuje dodržovat dostatečný pitný režim. Nejlepších výsledků dosáhnete, pokud budete potravinový doplněk kombinovat se zdravou životosprávu a vyváženým jídelníčkem.

 

200gramové balení zeleného mladého ječmene v prášku



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace