pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nudí vás vaření? A přemýšleli jste nad tím, že by to mohlo být nesprávnými pomůckami? Správný kuchař by měl vlastnit kvalitní hrnce. Ty zaručí rychlé vaření, žádné připálené jídlo, a rychlejší mytí nádobí.

 

21dílný set kvalitních kuchyňských hrnců – Eurobak

 

Vaření v těchto hrncích je zdravé, protože můžete vařit bez tuku a vody. Pokud si myslíte, že takové jídlo by se jíst nedalo, tak jste na omylu, protože právě díky tomu se v potravinách uchovává jejich přirozená chuť a vitamíny. Na pokličkách se nachází speciální teploměr, který ukazuje přesnou teplotu, proto máte vždy vaření pod kontrolou.

 

21dílný set kvalitních kuchyňských hrnců – Eurobak 

21dílný set nádobí EUROBAK je zhotoven z ušlechtilé oceli. Výhodou je především kvalita zpracování, která zaručuje dlouhodobou využitelnost. Hrnce jsou vytvarované tak, abyste mohli vařit tzv. komínovým způsobem, tedy poskládat hrnce na sebe. Použitý materiál zajistí kromě pěkného designu také snadnou údržbu.

 

21dílný set kvalitních kuchyňských hrnců – Eurobak

 

Vícenásobné tepelné dno je vyrobeno z vysoce vodivého kvalitního hliníku. Přes hliník je natažena ještě jedna vrstva ušlechtilé oceli. Toto úsporné "akutermické dno" je přitom precizně paprskovitě vybroušené do kruhu, umožňuje a zároveň i garantuje optimální tepelnou vodivost a držení teploty.

 

21dílný set kvalitních kuchyňských hrnců – Eurobak

 

Obsah balení:



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace