pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Kněžna Libuše kdysi viděla město veliké, jehož sláva hvězd se bude dotýkat. Mluvila samozřejmě o Praze a její věštba se naplnila. Právě proto je dovolená zde zážitkem na celý život! Nechte se i vy uchvátit krásou přírodních i historických památek. Praha je také rájem pro milovníky piva. Večeře v restauraci s tradiční českou kuchyní s pohárem tohoto zlatavého moku se stane skvělým završením náročného dne.

 

Hotel Esprit - Praha - ilustrativní foto

 

Hotel Esprit 9*** se nachází 12 minut MHD od historického centra Prahy. V těsném sousedství je O2 Arena a shopping park Galerie Harfa. V blízkosti hotelu jsou také obě pražská výstaviště, PVA - Pražský veletržní areál Letňany a Výstaviště Holešovice.

 

Hotel Esprit - Praha - ilustrativní foto

 

Všechny hotelové pokoje jsou vybaveny TV, trezorem, telefonem s přímou volbou, připojením WiFi, detektorem kouře, koupelnou s WC, sprchou a vysoušečem vlasů.

 

Hotel Esprit - Praha - ilustrativní foto

 

Všechny varianty pobytu zahrnují každodenní snídaně a láhev kvalitního vína na pokoji. Třetí varianta, tedy valentýnský pobyt, obsahuje také romantickou večeři při svíčkách a překvapení na pokoji.

 

Hotel Esprit - Praha - ilustrativní foto

 

 

Památky


Pražský hrad (7 km)

Je největším hradem na světě, památné místo České republiky, v minulosti sídlo českých panovníků, v současnosti sídlo prezidenta. V katedrále sv. Víta jsou uloženy české královské korunovační klenoty, ve věži je umístěn největší český zvon Zikmund a v mauzoleu odpočívají králové a císaři.

 

Hotel Esprit - Praha - ilustrativní foto

 

 

Staroměstské náměstí (5 km)

Naprosto neuvěřitelný pohled na celou Prahu, včetně jejího historického jádra, zapsaného na seznamu UNESCO, budete mít při návštěvě Staroměstské radnice. Její věž, 69,5 metrů vysoká, vévodí městu již šest století. Na její jižní straně byl roku 1410 umístěn nádherný orloj, který při odbytí každé celé hodiny uvádí přehlídku 12 apoštolů.

 

Hotel Esprit - Praha - ilustrativní foto

 


Zážitky v Praze
Když jeden zážitek nestačí, skočte si pro další.

Zobrazit zážitky v Praze

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace