pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Hledáte místo, kde si užijete dovolenou na čistém vzduchu, v nádherném a klidném prostředí? Kde budete stranou od většího turistického ruchu, ale zároveň v těsném sousedství lesů, vyhlídek a turistických stezek? Vyzkoušejte tedy areál Hotelu Rohanov, který najdete v klidné malebné vesničce jménem Lhota nad Rohanovem v šumavském podhůří na východním svahu hory Javorník.

 

Hotel Rohanov - Šumava - ilustrativní foto

 

Ubytováni budete v jednom z 11 dvoupokojových bungalovů, které disponují pěti lůžky, vlastním WC, sprchou a elektrickým topením. Pobyt je tak ideální pro partu přátel nebo například rodiny s dětmi.

 

Hotel Rohanov - Šumava - ilustrativní foto

 

Ráno vás na nádherný den plný nezapomenutelných zážitků připraví bohatá kontinentální snídaně, kterou si vychutnáte v restauraci. V areálu máte také možnost využít otevřené ohniště na opékání uzenin.

 

Hotel Rohanov - Šumava - ilustrativní foto

 

Sportovně založené jedince jistě potěší dvouhodinový pronájem multifunkčního hřiště s umělým povrchem, který máte v rámci voucheru. Na své si tak přijdou příznivci tenisu, volejbalu, nohejbalu, kopané nebo třeba házené. Dále je v areálu hotelu Rohanov k dispozici travnaté hřiště, stolní tenis, kroket, petanque, šipky a dokonce i dětské hřiště.

 

Hotel Rohanov - Šumava - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety


Hrad Kašperk (16 km)

Střežit zemskou hranici s Bavorskem, ochránit významné naleziště zlata a zabezpečit důležitou obchodní trasu tzv. Zlaté stezky. To jsou tři důvody, které vedly českého krále a římského císaře Karla IV. v roce 1356 k vybudování hradu Kašperk na severovýchodním výběžku kopce Ždánova.

 

Hotel Rohanov - Šumava - ilustrativní foto

 

 

Hrad Rabí (24 km)

Rabí je nejrozsáhlejší česká hradní zřícenina, jež se může pyšnit jedním z nejvyspělejších obranných systémů své doby v Evropě. Jedná se o sídlo jednoho z nejmocnějších rodů pozdně gotických Čech, pánů z Rýzmberka.

 

Hotel Rohanov - Šumava - ilustrativní foto



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace