pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nejeden návštěvník už skládal básně, po tom co opustil Královské lázně. Nadšení, dobrý pocit, absolutní uvolnění a pohoda vám totiž vydrží ještě dlouho po tom, co absolvujete rovnou 2hodinové konopné wellness.

 

2hodinové konopné wellness pro 2 osoby v Poděbradech

 

Luxusní konopná perličková koupel se provádí v historických sklepních prostorách Královských lázní. Skládá se z 35minutové společné koupele, 15minutové masáže šíje a 10minutového odpočinku na lůžku.

 

Konopná koupel s olejem napomáhá celkovému uvolnění organismu a brání vysoušení pokožky. Ta naopak zůstává krásně zvláčněná a uvolněná. Během koupele máte navíc neomezenou konzumaci sektu.

 

2hodinové konopné wellness pro 2 osoby v Poděbradech

 

Po koupeli následuje zvlášť procedura pro muže a pro ženu. Pro dámy je totiž připraven hodinový celotělový konopný zábal, který je vhodný pro suchou a citlivou pokožku a napomáhá její obnově a výživě.

 

Na pány čeká hodinová konopná celotělová masáž, která jakožto hluboce relaxační procedura navozuje svalové i psychické uvolnění a pomáhá odbourávat stres a napětí.

 

2hodinové konopné wellness pro 2 osoby v Poděbradech

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace