pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Otevřít novou kosmetiku by se někdy dalo přirovnat ke stolování v luxusní restauraci. Také se nedá s jistotou říct, k čemu je ta která pomůcka určená. Právě jistotu ale nabudete během profesionálních kurzů, kde se naučíte, jak se správně nalíčit, aby vám to slušelo ještě více než dříve. Vybrat si můžete také variantu, u které si odnesete svůj profesionální štětec na make-up.

 

2hodinový kurz líčení v Praze nebo v Olomouci

 

Už žádné postávání ráno před zrcadlem, kdy nevíte, jak se upravit, žádné zdlouhavé vybírání kosmetiky, protože si nejste jistá, co se k vám nejvíce hodí. Nebojte se nového a nechte si poradit od Nikoly Macek, která vás provede základy barevné typologie, postupy při líčení a prozradí vám i tipy a triky zaměřené na denní či večerní líčení.

 

2hodinový kurz líčení v Praze nebo v Olomouci

 

Seznámíte se s různými technikami líčení a kosmetickými triky. Během kurzu se naučíte užívat nejrůznější kosmetické pomůcky a přípravky a především si osvojíte vhodné líčení s ohledem k tvaru vašeho obličeje a na případné nedostatky pleti. Jako dárek dostanete od kosmetičky tištěné materiály.

 

Na kurzu se dozvíte znalosti týkající se :

 

2hodinový kurz líčení v Praze nebo v Olomouci

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace