pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nemáte moc času, ale přesto byste si rádi užili nějaké to wellness? Chybí vám pocit klidu a chcete jej prožít ve dvou? Ideálním řešením je 2hodinový privátní vstup do Wellness a fittness centra Octárna. Uvítá vás vstřícný personál a vše vám ochotně vysvětlí.

 

2 hodiny privátního wellness pro 2 v Kutné Hoře

 

Pak už si budete jen plně oddávat relaxaci ve vířivce, kde se ponoříte do teplé vody a vychutnáte s partnerem sklenku sektu při svíčkách. Čeká na vás také finská sauna nebo vyzkoušíte Kneippův chodník. Mezi wellness procedurami si dopřejte chvíli klidu v odpočívárně, kde můžete příjemně rozjímat.

 

2 hodiny privátního wellness pro 2 v Kutné Hoře

 

Jak funguje finská sauna?

Princip saunování spočívá v důkladném prohřátí celého těla a následném prudkém ochlazení. Teploty u saunování jsou okolo 90°C. Pravidelné saunování posiluje kardiovaskulární systém a člověk se stává psychicky i fyzicky odolnějším. Sauna také přispívá k prevenci respiračních chorob a onemocnění horních cest dýchacích.

  

2 hodiny privátního wellness pro 2 v Kutné Hoře

 

Co je to Kneippův chodník?

Kneippův chodník je ozdravná procedura, která je pojmenována po tehdejším léčiteli a knězi Sebastianovi Kneippovi. Vlastní procedura je založena na principu střídání teplé a studené vody. V jednom bazénku je voda o přibližné teplotě 35 °C a ve druhém o teplotě cca 12 °C.

 

2 hodiny privátního wellness pro 2 v Kutné Hoře

 

V každém bazénku jsou oblázky, nejdříve se jednu minutu procházíte v teplé vodě a následně na 5–10 vteřin přestoupíte do studené vody. Celý cyklus pak několikrát zopakujete. Procedura aktivuje autonomní nervy, které zlepší prokrvení končetin a celkový metabolismus.

 

2 hodiny privátního wellness pro 2 v Kutné Hoře



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace