pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Není vysočina jako Vysočina. Pokud zvolíte správně, můžete se místo na šišku salámu v lednici těšit na fantastický odpočinek v překrásně přírodě Chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy. V klidné a malebné vesničce Škrdlovice tam na vás totiž čeká penzion Vysočina, jako stvořený pro nezapomenutelnou dovolenou.

 

Penzion Vysočina - Vysočina - ilustrativní foto

 

Ubytováni budete v útulných pokojích vybavených pohodlným nábytkem, které oceníte nejen při pobytu s dětmi, ale i pokud jste sportovně zaměření nebo hledáte ubytování i se svým čtyřnohým kamarádem.

 

Penzion Vysočina - Vysočina - ilustrativní foto

 

V penzionu naleznete nekuřáckou pivnici, restauraci v selském stylu s dětským koutkem plným hraček, velký salonek s možností propojení s nekuřáckou jídelnou.

 

Penzion nabízí i širokou škálu wellness služeb, služeb pro volný čas. Jistě oceníte možnost relaxace během libovolné masáže během pobytu. Na výběr máte mezi masáží lávovými kameny, medovou, relaxační, sportovní či baňkováním.

 

Penzion Vysočina - Vysočina - ilustrativní foto

 

  

Tipy na výlety

 

Běžkařské tratě Ždár nad Sázavou

Svojí polohou, profilem a pravidelnou údržbou si získaly stovky příznivců lyžování nejen z Vysočiny, ale z celé republiky. Velkou předností místních tratí je možnost lyžování oběma technikami – klasicky a bruslením – po celé délce 50 km upravených tratí.

 

Penzion Vysočina - Vysočina - ilustrativní foto

 

 

Kostel sv. Jana Nepomuckého (7 km)

Kostel je vystavěný na půdorysu ve tvaru pěticípé hvězdy. Tato skutečnost údajně vychází z legendy, ve které se praví, že se v místě, kde Jan Nepomucký utonul, objevila koruna z pěti hvězd. Tento symbol se pak objevuje opakovaně i v dalších prvcích stavby.

 

Penzion Vysočina - Vysočina - ilustrativní foto

 

 

Lovecký zámeček Karlštejn (20 km)

Historie loveckého zámečku spadá do počátku 18. století, kdy byla vybudována kaple sv. Jiljí. Jádro zámku tvoří jednopatrová budova, pokrytá dvojitou sedlovou střechou, s hodovní síní a obývacími místnostmi. Vstupní průčelí, s balkonem neseným sloupy, je obráceno k severu. Balkon je zdobený železnou mříží, kterou koval březinský chalupník Kaplan v rámci robotní povinnosti.

 

Penzion Vysočina - Vysočina - ilustrativní foto



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace