pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

„No dovol,… Lenko?“ „Promiň, pospíchám si totiž pro dovolenku.“

 

Je to jasné, vyráží se totiž do Tater. Demänovské jeskyně, aquaparky, vysokohorská turistika a hlavně skvělé zázemí hotelu Liptov,… no kdo by se netěšil?

 
Hotel Liptov - Slovensko - ilustrativní foto

 

Hotel nabízí příjemné ubytování v nádherném prostředí Nízkých Tater. K dispozici jsou 2–4lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením. Najdete zde také TV přípojku a na požádání tak lze zapůjčit televizi. Jistě vás potěší i malý balkón.

 
Hotel Liptov - Slovensko - ilustrativní foto

 

V restauraci s domácí slovenskou kuchyní si vychutnáte snídaně podávané formou bufetových stolů. Příjemné je také posezení na letní terase. Součástí hotelu je i denní a noční bar, altán s krbem, tzv. "Humno", kde máte možnost samostatného grilování, a venkovní ohniště.

 
Hotel Liptov - Slovensko - ilustrativní foto

 

Pro vaše sportovní vyžití vám přímo v hotelu poslouží hřiště na basketbal a volejbal, stolní tenis také bezplatné fotbalové a badmintonové hřiště. Dále si užijete zábavu na horolezecké stěně nebo během hry billiardu.

 
Hotel Liptov - Slovensko - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Chopok (7,7 km)

Na druhý nejvyšší vrchol Nízkých Tater se dostanete během 6minutové cesty lanovkou. Na severu má strmé bradlové stěny členěné žlaby a pilíři, které na severovýchodě spadají do kotle Lukové doliny s morénovými usazeninami a jezírkem. Na jihu vás zase uchvátí balvanové pole. Na vrcholu najdete kromě úžasného výhledu také Kamennou chatu pod Chopkom a televizní a meteorologickou stanici.

 
Hotel Liptov - Slovensko - ilustrativní foto

 

 

Aquapark Tatralandia (20 km)

Největší areál vodní zábavy na Slovensku, v Čechách a v Polsku je opravdu jedinečný díky geotermální vodě, která částečně obsahuje i mořskou vodu. Ta se totiž nacházela na území Liptovské kotliny zhruba před 40 milióny let. Kromě bazénů, tobogánů a wellness zde najdete například oblíbený Tropical Paradise, který je řešen jako kousek karibského tropického ráje s průměrnou teplotou 30 °C a originální tropickou flórou.

 
Hotel Liptov - Slovensko - ilustrativní foto

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace