pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Když se spojí krásná příroda Bílých Karpat, ticho, klid a k tomu neomezený vstup do wellness, odpočinete si úplně dokonale. A třeba ještě bohatá polopenze a posilovna – to a mnohem více vás čeká v hotelu Filipov.

 

Hotel Filipov - Slovácko - ilustrativní foto

 

Ubytováni tu budete v moderně zařízených a útulných pokojích s vlastním sociálním zařízením, WC a televizorem. Lokalita hotelu na samotě v přírodě zajistí, že si tu odpočinete a vyspíte se do růžova.

 

 

V restauraci si vychutnáte různé kulinářské speciality a jistě oceníte i širokou nabídku vynikajících vín místní produkce. V případě obsazení méně než 12 osobami budou snídaně servírované, v opačném případě se dostane na švédské stoly. Večeře jsou poté servírované s výběrem ze 3 jídel.

 

Hotel Filipov - Slovácko - ilustrativní foto

 

A na co že se zde můžete těšit opravdu nejvíc? V rámci pobytu máte neomezené využití posilovny a wellness centra, kde dopřejete vašemu tělu oddech a načerpáte novou energii a sílu. V příjemném prostředí s uklidňující atmosférou si můžete odpočinout ve finské sauně nebo vyzkoušet netradiční zážitek v podobě relaxace ve whirlpoolu se světelnou terapií.

 

Hotel Filipov - Slovácko - ilustrativní foto

 

Dále je zde bazén s protiproudem, finská sauna s příměsí vonných esencí. Sportovní nadšenci jistě ocení i samostatné fitness, které je vybaveno 11 stroji, posilovacími lavicemi a strečinkovou zónou pro nezbytné protažení těla. Novinkou strečinkové zóny posilovny jsou stroje orbitrek a rotoped, umožňující cílené protažení končetin.

 

Hotel Filipov - Slovácko - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Cyklostezky v okolí

Okolní krajina je velmi vhodná pro milovníky turistiky a především i cykloturistiky. Prohlédněte si nádhernou přírodu Bílých Karpat během výletu na kolech se svou milovanou polovičkou a budete mít další úžasný společný zážitek. Zároveň se budete o to více těšit do wellness centra, které na vás bude čekat v hotelu.

 

Hotel Filipov - Slovácko - ilustrativní foto

 

 

Kuželovský mlýn (4 km)

Stálou expozici mlynářství a života na Horňácku si můžete prohlédnout v areálu u větrného mlýna v Kuželově. Samotný mlýn, který pochází z roku 1842, je jedním z mála dodnes zachovalých větrných mlýnů tzv. holandského typu.

 

Hotel Filipov - Slovácko - ilustrativní foto

 

Chcete se podívat na nová místa? Přečtěte si další TOP tipy na výlety na jižnívýchodní Moravě.

 

Hotel Filipov - Slovácko - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace