pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Dříve než z toho stresu zvlčíte, vyrazte do hotelu Wolf***, který se může pochlubit rodinným prostředím a výbornou lokalitou. Je totiž situován pouhých 500 metrů od termálních lázní. Tato cesta do Maďarska vám navíc z Bratislavy zabere jen 2 hodinky.

 

Penzion Wolf - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Všech 21 pokojů hotelu má vlastní sprchu, WC, vysoušeč vlasů, možnost připojení na internet, trezor a TV. Všechny pokoje mají rovněž balkon a některé z nich jsou i klimatizované.

 

Penzion Wolf - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Místní kuchyň budete moci poznat díky bohatým snídaním formou bufetu a u 2., 3. a 4. varianty také večeřím výběrem z menu. Nabídka v restauraci je vždy přizpůsobená ročnímu období, je tedy možné, že si pochutnáte na nízkokalorických jídlech i maďarských specialitách.

 

Penzion Wolf - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Po 7minutové procházce trefíte do místních léčebných lázní, které byly v roce 2005 zařazeny do Evropské společnosti královských lázní. A nebyl by to opravdový relax, kdyby se zde vaše tělo pořádně neuvolnilo. Oba vás totiž čeká 1x celodenní vstup do termálních lázní. U 3. a 4. varianty si užijete ještě pořádnou rozkoš při 20minutové masáži. 3. varianta navíc obsahuje i jeden celodenní vstup do saunového světa pro 2 osoby.

 

Penzion Wolf - Zahraničí - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Sárvár (hotel se nachází ve městě)

Lze říci, že lázně Sárvár jsou „rájem pro tělo i duši“. Na ploše více než 5 400 m² se nacházejí bazény s léčivou i obyčejnou vodou, s různými vodními masážními tryskami, umělými vlnami, tobogány i protiproudy. Velkou pozornost věnují lázně rodinám s dětmi, ovšem na své si přijdou i senioři.

 

Penzion Wolf - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Město je spjato s Nádasdyho hradem, kde pobývala neblaze proslulá Alžběta Báthoryová, známá jako Čachtická paní – podle legend to byla chladnokrevná mordýřka, která ráda vraždila mladé dívky a koupala se v jejich krvi, aby zůstala věčně mladá.

 

Penzion Wolf - Zahraničí - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace