pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Pokud stále ještě patříte do skupiny lidí, která si myslí, že v zimě je nesmysl jít na pláž v Česku, z omylu vás vyvede stylový hotel u Lipna na Šumavě. Řeč je totiž o hotelu Na pláži***+, kde se o vaše pohodlí postarají také díky nabídce all inclusive teplých nápojů.

 

Hotel Na Pláži - Šumava - ilustrativní foto

 

Hotel Na pláži nabízí ubytování ve 20 moderních a stylově zařízených dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích včetně jednoho bezbariérového. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení (WC, sprchový kout, velké zrcadlo a koupelnovou kosmetikou) a jsou vybaveny TV se satelitním příjmem.

 

Hotel Na Pláži - Šumava - ilustrativní foto

 

Po předchozí domluvě lze také zapůjčit zdarma dětskou postýlku. Pokoje jsou prostorné a prakticky zařízené. Z pokojů je krásný výhled na pláž a Lipno a některé disponují i balkonem.

 

Hotel Na Pláži - Šumava - ilustrativní foto

 

Moderně zařízená hotelová restaurace, která se nachází v přízemí hotelu s nádherným výhledem na Lipno, je vám k dispozici po celý den. Nabízí zde zejména tradiční českou kuchyni, široký sortiment alkoholických i nealko nápojů i různé zákusky. V zimních měsících je zde pro vás připraveno příjemné posezení u krbu a dobrota ve formě horkého svařáku.

 

Hotel Na Pláži - Šumava - ilustrativní foto

 

Snídaně jsou podávány formou švédských stolů od 08:00 do 10:00 hodin. Večeře si zase vyberete ze 3 druhů jídel. Oba si pochutnáte také v jeden den na speciálním 3chodovém obědovém menu (předkrm: domácí paštika s brusinkami a toustem, hlavní chod: svíčková na smetaně s variací domácích knedlíků NEBO kuřecí steak zapečený s hříbky v listovém těstě s trhaným salátem, dezert: palačinka plněná povidly, sypaná mákem). Kromě toho máte denně all inclusive teplé nápoje – čaj a kávu.

 

Hotel Na Pláži - Šumava - ilustrativní foto

 

Než odjedete domů s domácími buchtami, které dostanete od hotelu jako dárek, využijte jistě vstup do aquaparku na hodinu do Wellness hotelu Frymburk. V okolí najdete také spoustu skiareálů a také mnoho turistických destinací, které i v zimě stojí za návštěvu. Po dohodě s hotelem máte možnost zakoupit skipas za zvýhodněnou cenu.

 

Hotel Na Pláži - Šumava - ilustrativní foto

 

 

Tipy na volný čas

 

Lipno (hotel se nachází přímo u Lipna)

Lipenská přehrada pravidelně zamrzá od konce prosince do poloviny března. Bruslení na zamrzlé hladině patří k nejoblíbenějším zimním aktivitám, které láká tisíce návštěvníků z celé republiky, ale i ze zahraničí. Při bezpečné tloušťce ledu je mezi obcemi Lipno nad Vltavou a Frymburk pravidelně upravována bruslařská dráha o šířce 6–8 m.

 

Hotel Na Pláži - Šumava - ilustrativní foto

 

 

Aquapark Frymburk (18,2 km)

Na ploše 1 500 m2 zde najdete prostorný aquapark, kde si přijdou na své děti i dospělí. Ve vodním světě, který přináší spoustu zábavy, najdete různé atrakce. Denně jsou v provozu 2 dráhy na plavání v délce 25 m, divoká řeka, vodní vřídlo, perličková lůžka, hydromasážní trysky, vodní chrliče, 50m tobogán, dětské brouzdaliště s klouzačkou a najdete zde i privátní saunu a páru.

 

Hotel Na Pláži - Šumava - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace