pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Hledáte romantiku provoněnou opojným vinným aroma? Pak zbystřete, protože tento pobyt na jihu Moravy je přesně tím pravým pro vás.

 

Obec Bořetice leží v mírně zvlněné krajině na úpatí Ždánického lesa. Nejznámější lokalitou je Kraví hora, kde se nad řadami 270 vinných sklepů zvedají svahy úrodných vinohradů.

 

AB Sklípek - Pálava - ilustrativní foto

 

Ubytováni budete přímo nad sklípkem nebo pouhých 600 metrů od vinného sklípku. Pokoje jsou kompletně vybaveny novým nábytkem, koberci, vlastním sociálním zařízením, TV a WiFi připojením.

 

Za teplých letních večerů posedíte na letní terase a vychutnáte si sklenku vína. A pokud si budete chtít zasportovat, přímo u penzionu se nachází fotbalové hřiště a tenisový kurt.


AB Sklípek - Pálava - ilustrativní foto

 

Každé ráno zahájíte bohatými snídaněmi formou švédských stolů, ale to hlavní přijde večer. Navštívíte vinný sklípek, kde vás čeká pohoštění ve formě regionálních předkrmů, steaků na grilu, ochutnávka domácích specialit a bohatý švédský stůl po celý večer - to vše bez časového omezení.

 

AB Sklípek - Pálava - ilustrativní foto

 

A protože budete v krajině vína, je jasné, že se můžete těšit i na něj. Během návštěvy sklípku budete moci neomezeně konzumovat burčák a navíc dostanete "okoštovat" také několik druhů vína z místní produkce.

 

Degustace probíhá v autentickém prostředí, přímo u beček. Trvá kolem hodiny a ochutnáte kolem deseti vzorků vín. V případě zájmu je možnost degustace domácích destilátů u baru. 

 

AB Sklípek - Pálava - ilustrativní foto

 

Tipy na výlety

  

Zdejší oblast prostě nabízí vše, co turisty na jižní Moravu láká. Vinné sklípky s možností ochutnávek, cykloturistiku, pěší turistiku, kulturní a historické památky, romantiku, bohatý folklór. Najdete zde ale i lyžařské vyžití. Za pozornost rozhodně také stojí Lednicko-Valtický areál.

 

AB Sklípek - Pálava - ilustrativní foto

 

 

Lednicko-valtický areál (19 km)

Lednicko-valtický areál je od roku 1996 součástí světového a kulturního dědictví UNESCO. Majestátné zámky jsou obklopené rozlehlými zahradami. Upravené záhony pokrývá květinový koberec. Zvlněné lány zlatavých polí přecházejí v zelenavé lesy.

 

AB Sklípek - Pálava - ilustrativní foto

 

Další informace o vinařských pobytech si můžete přečíst také na blogu.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace