pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Fotografie bezesporu patří mezi nejkrásnější druhy vzpomínek. A pokud přemýšlíte o rozšíření vašich alb, rozhodně využijte služby studia FotoFamily. Během focení vám totiž zapůjčí i dětské kostýmy, takže se máte na co těšit. Fantazii se zde zkrátka meze nekladou.

 

Profesionální fotografování v pražském studiu FotoFamily

 

Ve fotoateliéru se snaží především o to, abyste se při focení cítili příjemně, což se zcela jistě odrazí na výsledných fotografiích. Nemusíte se bát žádného spěchu. Nejprve prodiskutujete, o jaké fotografie máte zájem a poté se profesionální fotograf postará o to, aby získané fotografie byly přirozené, ale zároveň okouzlující a potěšily nejen vás, ale i vaše blízké.

 

Profesionální fotografování v pražském studiu FotoFamily

 

Bojíte se, že vaše děti neudrží po celou dobu pozornost? Tak na to jsou ve studiu dokonale připraveni. FotoFamily se totiž nachází v dětském zábavním centru Koala Café, kde si vaše ratolesti rozhodně přijdou na své. Navíc pro ně máte v rámci voucheru zvýhodněný vstup.

 

Profesionální fotografování v pražském studiu FotoFamily



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace