pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Hortenzie latnatá, která dorůstá výšky 140 až 180 centimetrů, přinese do vaší zahrady záplavu barev. Jak budou jednotlivé květy postupně odkvétat, bude keř zářit všemi odstíny od bílé až do tmavě purpurové barvy. Hortenzie je navíc nenáročná na péči, a tak nemusíte být zrovna botanik s diplomem, abyste s ní mohli vyšperkovat svou zahrádku či dvorek.

 

3 ks hortenzie Hydrangea paniculata Wims Red

 

Hortenzie má ráda vlhčí půdu, příliš velký přísun vody jí nedělá dobře. Zasaďte ji v mírném polostínu nebo klidně na slunci. Umístit ji můžete samostatně nebo ji vysadit v rozestupu 70 centimetrů od sebe a vytvořit si tak krásný purpurový živý plot. Sestřih je nejlepší provádět na jaře, abyste docílili silných výhonů s velkými květy.

 

3 ks hortenzie Hydrangea paniculata Wims Red

 

Květy hortenzie se na keři drží až do pozdních podzimních dnů, kdy se zelené listy zbarví do zlata a na zimu poté opadnou. Keř je mrazuvzdorný, a tak je ideální ozdobou českých zahrádek.

 

3 ks hortenzie Hydrangea paniculata Wims Red



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace