pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Napočítejte do deseti a v tu chvíli se dostanete ke svému cíli. Je jím totiž pension Frymburk N. 10, který na vás čeká v krásném prostředí turisticky atraktivního městečka Frymburk na jihu Čech. Najdete ho přímo na frymburském náměstí, pár kroků od břehu Lipna.

 

Pension N.10 - Šumava - ilustrativní foto

 

Pro vaši pohodovou dovolenou jsou připraveny 2–4lůžkové pokoje a 5–6lůžkové mezonetové apartmány. Všechny pokoje jsou prostorné a k modernímu vybavení patří TV, WC a sprchový kout. Přivítá vás zde navíc lahvinka šumivého vína Prosecco.

 

Pension N.10 - Šumava - ilustrativní foto

 

V přízemí pensionu najdete plně klimatizovanou restauraci, kde si každé ráno v příjemném prostředí pochutnáte na bohaté snídani formou bufetu. Zvolíte-li 2. variantu pobytu, můžete se těšit i na večeře, které si vyberete z menu.

 

Pension N.10 - Šumava - ilustrativní foto

 

Široká nabídka vín z vinného lístku uspokojí i opravdu náročné milovníky vína. Najdete zde totiž jen pečlivě vybrané kousky z vyhlášených oblastí. Pro pivaře se nabízí točená piva Pilsner Urquell a Gambrinus. Nechybí ani nabídka koňaků a whisky.

 

Pension N.10 - Šumava - ilustrativní foto

 

Další důležitou součástí pobytu je Lipno card pro každou osobu. Tato karta plná výhod a tipů promění vaši dovolenou na Lipně v nezapomenutelné chvíle plné zábavy. Za 200 Kč si můžete dokoupit ještě turistického průvodce Grenz Genial.

 

Pension N.10 - Šumava - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Frymburk (pension se nachází přímo ve městě)

Městys Frymburk se rozkládá výhradně na levém břehu Lipna a jedná se o významné turistické centrum. V zimě zde najdou ideální příležitosti zejména lyžaři, protože se poblíž nachází sjezdovka Na Martě s vlekem. Mezi Frymburkem a Lipnem nad Vltavou jsou navíc běžecké tratě areálu Kramolín. V teplejším období se to zde hemží zájemci o pěší turistiku, cyklistiku, vodní sporty a rybaření.

 

Pension N.10 - Šumava - ilustrativní foto

 

 

Skiareál Lipno (8 km)

Pokud ale zatoužíte po opravdu pořádné lyžovačce, vydejte se do nedalekého skiareálu Lipno, který vám nabízí více než 11 km upravených sjezdovek mírné a střední obtížnosti. Pro běžkaře poslouží již zmiňované trasy mezi Lipnem nad Vltavou a Frymburkem. Celkem na vás čeká 40 km strojově upravovaných tratí pro klasiku i bruslení.

 

Pension N.10 - Šumava - ilustrativní foto

 

 

Vítkův Hrádek (24 km)

Na Vítkově Hrádku je to samé nej. Jedná se totiž o nejvýše položený hrad v Čechách s největší dochovanou obytnou věží, tzv. donjonem, o rozměrech 17,5x14 metrů. Nabízí tedy nejkrásnější výhledy na Šumavu, Lipno, Novohradské hory a za příznivého počasí také na rakouské Alpy.

 

Pension N.10 - Šumava - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace