pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Hledáte místo pro načerpání nové energie? Apartmán v Jeseníkách vám poskytne ideální zázemí a výchozí bod pro strávení ničím nerušené dovolené, nebo prodlouženého víkendu.

 

Komfortní apartmán se nachází v obci Lipová-lázně, v části Horní Lipová. Budova je umístěna v klidné, okrajové části obce, u lesa.

 

Prima Studio - Jeseníky - ilustrativní foto

 

Dvoupokojový apartmán s kuchyňským koutem je plně vybavený. V apartmánu se pohodlně ubytuje až 6 osob. V ceně voucheru je energie, lůžkoviny, závěrečný úklid.

 

Prima Studio - Jeseníky - ilustrativní foto

 

K dispozici je vlastní parkovací stání a vlastní uzamykatelný sklep v přízemí budovy. Sklep je dostatečně prostorný pro skladování jízdních kol nebo lyží.

 

Prima Studio - Jeseníky - ilustrativní foto

 

V okolí jsou rozsáhlé cyklostezky a turistické trasy. Vyzkoušet si můžete zorbing, jízdu na koních nebo minikárách. Nedaleko apartmánu (cca 3 km) se nachází vyhlášený samoobslužný lesní bar, ke kterému dojdete krásnou procházkou.

 

Prima Studio - Jeseníky - ilustrativní foto

 

 

 

Tipy na výlety

 

Fauna Park Lipová lázně

Malá zahrada se soukromým chovem zvířat, přístupná pro návštěvníky všeho věku a zájmových skupin. Vidět zde můžete běžná zvířata jako jsou kozy a ovce, ale i exotická zvířata – papoušky, klokany, pumu nebo leguána.

 

Prima Studio - Jeseníky - ilustrativní foto




Jeseník (7 km)

Město Jeseník leží v samém srdci Jeseníků. Obklopuje ho přírodní bohatství, zeleň, ticho, prameny léčivé vody a čistý vzduch. Jeseník proslul svými lázněmi pojmenovanými podle slavného rodáka a zakladatele moderní vodoléčby Vincenze Priessnitze. Město má téměř 800 let dlouhou, bohatou a zajímavou historii.

 

Prima Studio - Jeseníky - ilustrativní foto

 

 

Čertovy kameny (12 km)

Čertovy kameny jsou skalní útvar nacházející se na severním úbočí Zlatého chlumu asi 3 km od Jeseníku. 40 m vysoký a 100 m dlouhý skalní útvar dal i jméno turistickému objektu, který byl vybudován v jeho těsné blízkosti na počátku 20. století. Jejich název je odvozen od pověsti, která vysvětluje vznik tohoto místa.

 

Pivovarské muzeum Hanušovice (25 km)

V muzeu uvidíte například dřevěné sudy, coby pýchu bednářského řemesla, staré sladovnické lopaty, hoblíky nebo historická výčepní zařízení, připomínající atmosféru dřívějších hospod. Kromě vlastní výroby piva vás expozice seznámí se surovinami nezbytnými pro výrobu zlatého moku, a připomene i jejich složitou dopravu v době koňských povozů. Expozici zajímavě „oživují“ voskové figuríny sládka i štamgasta v životní velikosti.  

 

Prima Studio - Jeseníky - ilustrativní foto



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace