pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Trápíte se s nevzhlednou pomerančovou kůží, cítíte bolest a tíhu v nohách a nejste ani spokojena s jejich vzhledem? Vyzkoušejte účinnou lymfatickou masáž přístrojem Lymfoven. Již po první aplikaci se budete cítit daleko lépe a vaše tělo bude prokrvené a bez otoků.

 

Lymfatická masáž vždy začíná vyčištěním lymfatického systému. Pro kosmetické účely se poté zaměřuje na určité problematické partie (např. odbourávání tuků, odstranění celulitidy).

 

3x 60 minut strojové lymfatické masáže v Praze

 

Lymfoven je stolní elektronický přístroj používaný k lymfatické (mízní) drenáži. Kompresor v přístroji vyvíjí tlak vzduchu, který hadičkami vhání postupně do jednotlivých komor návleků. Návleky pak následně svírají končetiny. Po nafouknutí všech komor se vzduch vypustí. Tím se jeden cyklus vlny ukončí.

 

Elektronickým systémem je možno přístroj naprogramovat individuálně tak, aby se vytvářely měkké, rytmické a velmi příjemné tlakové vlny.

 

3x 60 minut strojové lymfatické masáže v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace