pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Profesionálové ze zubní ordinace si už na vás brousí zuby! Vrtání zubu, injekce nebo dokonce trhání zubu není nic příjemného. Možná si myslíte, že pravidelným čištěním zabráníte tvorbě kazů, bohužel ale kartáček a zubní nit nestačí. I když si zuby pravidelně čistíte, během dne se na povrchu a hlavně v mezizubních prostorech usazuje plak, množí se bakterie a vzniká zubní kaz. Tomu se ale dá zabránit!

 

30minutová šetrná dentální hygiena v Praze

 

Takový žralok se o zuby bát nemusí, v tlamě jich má celou řadu, a když mu jeden vypadne, na jeho místo se posune další. Vy už ale bohužel máte jen jedny zuby, proto jim musíte věnovat patřičnou péči. Tu vám poskytnou v zubní ordinaci Dental Beauty.

 

30minutová šetrná dentální hygiena v Praze

 

Dentální hygiena je bezbolestný zákrok, který z povrchu zubů odstraní bakteriální povlak, zubní kámen i různé barevné pigmenty. Výsledkem procedury je dokonale hladký povrch vašich zubů.

 

30minutová šetrná dentální hygiena v Praze

 

Proces air-flow (pískování) znamená čištění povrchu zubů za pomoci vody s jemným pískem pod tlakem. V obou případech se zuby ještě ošetří přípravkem s fluoridem, který sníží jejich citlivost a zvýší odolnost vůči zubnímu kazu

 

30minutová šetrná dentální hygiena v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace