pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Zbavte se špíčků a posilte tělo ještě před plavkovou sezonou. Trojrozměrná vibrační technologie, na níž je založena funkce Power Plate®, je v současnosti nejnovější užívanou cvičební technikou, která přináší nový rozměr do kondičního cvičení a zdravého životního stylu pro všechny věkové kategorie a tělesné schopnosti.

 

30 minut nebo 10 vstupů na Power Plate® s trenérem v Praze

 

Power Plate® pracuje na bázi mimovolních tělesných reflexů, které jsou vyvolány speciální vibrací působící na vysoký počet svalových vláken, jež nejsou při běžném tréninku ovlivnitelná. Umožňuje tak snadný, bezpečný a vysoce efektivní trénink, kdy za pouhých 30 minut dosáhnete stejných výsledků jako při běžném cvičení trvajícím 1,5 až 2 hodiny.

 

30 minut nebo 10 vstupů na Power Plate® s trenérem v Praze

 

Jde o skutečný průlom v kondičním i posilovacím cvičení, protože cvičení umožňuje optimálně zatěžovat lidský organismus a přitom minimalizovat nadměrné nárazy, dopady, zatížení. Prostřednictvím cvičení na stroji Power Plate® se tělo cítí jakoby „vážilo“ víc při každém zrychlení způsobeném vibracemi.

 

30 minut nebo 10 vstupů na Power Plate® s trenérem v Praze

 

Výsledkem je, že tělo překonává daleko větší „zátěž“ při každém pohybu. To je podstata všech posilovacích a kondičních programů! Kromě toho musejí svalové stahy reagovat ve všech třech směrech, protože stroje Power Plate® vytvářejí vibrace ve všech rovinách, přesně tak, jak je lidské tělo určené k fungování. Výsledkem je neuvěřitelné zlepšení síly a výkonu.

 

30 minut nebo 10 vstupů na Power Plate® s trenérem v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace