pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Chcete zažít pořádný adrenalin? Tak okuste řízení legendárního Hummeru H1. Žádná komerční verze H2 či H3, ale opravdový nadupaný skvost na terénní off-road dráze, kterou tvořili lidé jezdící Dakar a je tak zárukou kvality. Zjistěte, co Hummer dokáže,… po jízdě nebudete moci ani dýchat.

 

30 minut řízení Hummeru H1 nebo Monster trucku v Milovicích

 

1. varianta za 1 299 Kč: 30 minut jízdy v Hummer H1

Tento 5 tun vážící kolos se poprvé objevil v operaci Pouštní bouře v Perském zálivu. Od té doby nebylo vyrobeno žádné sériové auto s takovými vlastnostmi, průchodností terénem a hlavně charismatem a množstvím obdivovatelů. Hummer H1 je legenda, která vás dostane do kolen. Auto Hummer je pro ty, kteří to s jízdou v terénu myslí opravdu vážně.

 

 

Přemýšlíte nad dárkem pro vašeho manžela, přítele či tátu? Překvapte ho poukazem na jízdu ve vozu Hummer H1 a uvidíte, jak se jim ve tváři objeví nadšení! Vůz je ve výbavě světových armád, především pak v US ARMY, a svou odolností dosud nebyl překonán. V ceně máte 30 minut řízení tohoto vozu, doplácet budete pouze 399 Kč za palivo.

 

30 minut řízení Hummeru H1 nebo Monster trucku v Milovicích

 

Řídit budete sami pod dohledem zkušeného instruktora. Hummer H1 je vozidlo se samonosnou ocelovou karoserií, pohonem všech kol a vidlicovým vznětovým osmiválcem 6,5 l. Bez problémů překoná svahy s bočním náklonem 36 stupňů, stoupání 54 stupňů a brodění až do hloubky 75 cm.

 

30 minut řízení Hummeru H1 nebo Monster trucku v Milovicích

 

2. varianta za 1 299 Kč: 30 minut jízdy v Monster trucku

Je vám klasický Hummer málo? Chcete poznat, co za sebou doopravdy skrývá slovo adrenalin? Potom sáhněte po druhé variantě jízdy, kdy se svezete v americké legendě na čtyřech, bez nadsázky, obřích kolech. Usedněte za volant pravého Monster trucku! V ceně máte opět 30 minut řízení tohoto monstra, doplácet budete pouze 399 Kč za palivo.

 

30 minut řízení Hummeru H1 nebo Monster trucku v Milovicích

 

Na milovické off-road dráze si přijde na své každý řidič, od úplného začátečníka až po zkušeného profíka. Dráha o rozloze 126 ha je převážně přírodního terénu. Překonávat budete hluboké brody a prudké výjezdy. Najdete zde i sekci pro trialovou techniku, extrémní sekci pro Monster Truck a samozřejmě i lehký terén.

 

 

30 minut řízení Hummeru H1 nebo Monster trucku v Milovicích

 

BigHummer.cz si vyhrazuje právo změnit datum jízdy v případě poruchy vozidla.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace