pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Není simulace jako simulace. Když koukáte na sportovní přenos, uvidíte sice většinou simulantů plno, ale radost z nich nikdo nemá, ba dokonce naopak. Pokud ale bude řeč o simulaci letu, to už je jiná pohádka. Staňte se alespoň na chvíli pilotem, usedněte do kokpitu a vyzkoušejte si ovládat letadlo.

 

30 nebo 60 minut v leteckém simulátoru Simfly v Praze

 

1. varianta za 749 Kč: 30 minut létání (Úvod do létání)

Během 30 minut dostanete úvod do světa létání včetně instruktáže a popisu ovládání letadla. Vychutnáte si jedinečný let od popojíždění, po samotný vzlet až po úplné přistání na daném letišti. Na výběr máte dvě krásné destinace.

 

Můžete si vybrat, jestli poletíte nad krásné noční centrum hlavního města největšího ostrova Španělska Mallorcy, nebo naopak můžete nastoupat nad centrum San Francisca a zaletět se podívat na významnou historickou památku Alcatraz a cestou zpět na letiště zakroužit nad jedním z nejdelších a nejznámějších visutých mostů na světě Golden Gate.

 

30 nebo 60 minut v leteckém simulátoru Simfly v Praze

 

2. varianta za 1 190 Kč: 60 minut létání (Letem kolem světa)

Přes kompletní instruktáž dostanete veškeré informace o průběhu celého letu. Informace o veškerých nouzových situací, které mohou nastat během standardního letu, či situace při zhoršeném počasí až po extrémní situace při špatných povětrnostních podmínkách.

 

Vysvětlíte si přibližovací a odletové postupy, komunikaci s věží a vše, co pilot každého letadla musí skutečně udělat. Za tu dobu si vyzkoušíte vzlet a přistání na letišti v Praze Václava Havla, podíváte se na menší letiště v Pardubicích, kde si zkusíte nouzově přistát, a dále se vydáte na letiště do Innsbrucku a hodinu zakončíte v Caribicu u moře.

 

30 nebo 60 minut v leteckém simulátoru Simfly v Praze

 

Scenérie letu je promítána na plátno, což umožní široký rozhled a navigaci. Po celou dobu je vám k dispozici instruktor, se kterým po přistání zhodnotíte celý let, a on odpoví na vaše dotazy.

 

30 nebo 60 minut v leteckém simulátoru Simfly v Praze

 

Komunikace mezi instruktorem a pilotem probíhá pomocí sluchátek, jinak by pokyny přehlušil hluk motoru. Simulátor je vybaven systémem pro rozhlížení po letadle, tudíž se nestane, že by při finálním náklonu u přistání nebylo vidět nic, než oblohu.

 

Tento systém uplatníte i při navigačních letech k rozeznání významných budov a bodů, jakými jsou řeky, mosty atd. Instruktor vám vše vysvětlí a poradí.

 30 nebo 60 minut v leteckém simulátoru Simfly v Praze

 

Jaké jsou minimální požadavky pro věk a výšku?

 

Mohu přijít i s přáteli?

Určitě, vezměte s sebou klidně až 4 přátele! Každý z přítomných si ve vámi zakoupeném časovém intervalu může zalétat. Je pouze nutné, aby se také každý zúčastnil instruktáže.

 

30 nebo 60 minut v leteckém simulátoru Simfly v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace