V restauraci U Zajíce vám načepují piva, která se vaří podle starých receptur a z těch nejlepších českých surovin. Přípravu pečlivě sleduje vedoucí sládek pan Brož, který pivo vaří už skoro 40 let. Jednotlivé druhy piva mají jinou hustotu a chuť, a tak si mezi nimi jistě vyberete svého favorita!
O tom, jaká pravidla by se měla dodržovat v restauraci, se dočtete na našem blogu.
V restauraci U Zajíce má pivo pod palcem pan Brož, v kuchyni zase šéfuje pan Doležal, který vám naservíruje takové jídlo, jaké si budete chtít objednat znova. To vše v restauraci, kde panuje atmosféra tradičních pivnic.
Tentokrát se bude servírovat 300 g šťavnatých kuřecích křídel připravených na medu a k tomu degustace 6 piv Kynšperský zajíc:
- 1x 10° světlý ležák
- 1x 12° světlý ležák
- 1x 12° polotmavý ležák
- 1x 12° zelený ležák
- 1x 12° černý ležák
- 1x 12° červený ležák
Nutno se objednat předem.