pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Taková migréna, kdy máte pocit, jako by vám někdo bušil do hlavy kladivem, vás dokáže dočasně zcela vyřadit z provozu. Ani bolest zad ale není žádný med. Situaci nejspíš budete jako obvykle řešit polykáním prášků proti bolesti – nebo vyzkoušejte tisíciletími prověřenou čínskou medicínu a dopřejte si tlakovou masáž.

 

30minutová čínská tlaková masáž zad a šíje v Praze

 

Čínská tlaková masáž, o níž existují první zmínky už z doby 4. tisíciletí před naším letopočtem, odstraňuje bloky krční, hrudní i bederní páteře a kostrče. Masér se při ní zaměřuje na konkrétní akupunkturní body, což umožňuje uvolnění energie a odstranění bloků.   

 

30minutová čínská tlaková masáž zad a šíje v Praze

 

Čínská tlaková masáž je nejúčinnější při řešení různých neduhů. Migrény, bolesti páteře a zad, celková únava, vyčerpání i stres, trávicí problémy, žaludeční neurózy, nechutenství, bušení srdce nebo celá škála gynekologických potíží, s tím vším vám tlaková masáž pomůže.

 

30minutová čínská tlaková masáž zad a šíje v Praze

 

Nutno se objednat předem.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace