pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Patříte mezi automobilové nadšence nebo máte v okolí někoho takového? Chtěli byste usednout za volant opravdové driftovací káry? Ten sen se vám i vašim blízkým může konečně splnit. Zažijte revoluci v driftování a naučte se dokonale ovládat vozidlo v řízeném smyku během nezapomenutelné Drift Challenge.

 

30minutová Drift Challenge na polygonu Showcars

 

Zázemí letiště Mnichovo Hradiště u Mladé Boleslavi nabízí skvělou trať, na které se naučíte ovládat auto volantem a plynem v kontrolovaném bočním smyku. Polygon Showcars je navržen tak, aby uspokojil závodníka, zkušeného i méně zkušeného jezdce. Poté co jednou vyzkoušíte jízdu s Easydrift na polygonu Showcars, tak se do smyku zcela zamilujete.

 

30minutová Drift Challenge na polygonu Showcars

 

Nejprve je nutné se dostavit do showroomu Showcars, nejméně 45 minut před jízdou, na adresu Víta Nejedlého 1465, Mnichovo Hradiště k vyřízení rezervace. Poté se již přesunete na letiště, které je vzdálené cca 3,5 km od Mnichova Hradiště, kde se nachází polygon Showcars. Právě tam si užijete vaši ďábelskou jízdu.

 

 

30minutová jízda driftem zahrnuje:

 

30minutová Drift Challenge na polygonu Showcars



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace