pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Krásně hebká pokožka v podpaží není jen nedosažitelný sen. Udělejte si krátkou zastávku v pražském studiu Neo a vyzkoušejte IPL epilaci, která si s dotěrnými chloupky hravě poradí. Procedura je navíc šetrná, takže se vyhnete i nepříjemnému podráždění.

 

30minutová IPL epilace podpaží v Praze

 

Žádný vosk či holení, konec zarostlým chloupkům i ochlupení. IPL totiž zahřeje pigment (melanin) obsažený v chloupku a jelikož teplota záření dosahuje teploty 70 °C, dochází s každým zábleskem ke zničení stovek vlasových kořínků. Ty se poté již neobnovují a jejich odstranění je tím pádem trvalé.

 

30minutová IPL epilace podpaží v Praze

 

Každý chloupek má fázi růstovou a klidovou, ale pouze chloupky v růstové fázi mohou být zničeny. Někdy se chloupky nachází v klidové fázi, proto je nutné opakované ošetření. Při dalším ošetření se chloupek bude nacházet ve fázi růstu a bude moci být odstraněn. Chloupek je tedy trvale odstraněn po sérii ošetření.

 

30minutová IPL epilace podpaží v Praze

 

Průzkum ukazuje, že po 5–7 ošetřeních vymizí 75–100 % ochlupení. Po ošetření se zprvu zdá, že chloupky stále rostou. Je tomu tak proto, že záření zničí vlasový kořínek, nikoliv chloupek samotný. Ošetřený chloupek by měl vypadnout za 2–3 týdny, poté co je vytlačen epidermis. To je důvod, proč výsledky nejsou viditelné ihned po aplikaci.

 

30minutová IPL epilace podpaží v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace