pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

I opravdovému nebojsovi se při pohledu na takové monstrum ve vteřině rozklepou kolena. Jestliže ale milujete legendární americké Monster trucky a adrenalin, využijte příležitost překonat strach a užijte si celou půl hodinu za volantem jednoho z nich.

 

30minutová jízda v Hummer Monster Trucku v Milovicích

 

Není to přitom ledajaký Monster truck – tenhle drobeček je totiž unikátní Hummer Monster Truck! Navrch legedární off-roadový Hummer, jehož první verze H1 se vyvinula z armádního vozidla, vespod obří monstr kola, která zdolají nebo rozdrtí každou překážku (ve městě byste v takovém autíčku už nemuseli řešit, jestli je někde dopravní zácpa).

 

30minutová jízda v Hummer Monster Trucku v Milovicích

 

Po krátké instruktáži sami usednete za volant a na vlastní kůži si vyzkoušíte, co Hummer Monster Truck dovede. Po celou dobu jízdy vám bude k dispozici zkušený instruktor. Nejlepší na tom je, že nepotřebujete řidičák, abyste se svezli v tomhle drobečkovi. Za volant monstra můžete už od 15 let!

 

30minutová jízda v Hummer Monster Trucku v Milovicích



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace