pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Jízda v Monster trucku nebo Gaz Tigru bude jistě nezapomenutelným zážitkem nejen pro automobilové fajnšmekry, tak i pro milovníky adrenalinu. Pořádnou dávku vzrušení navíc zažijete na tankodromu v Milovicích.

 

30minutová jízda v Monster trucku nebo Gaz Tigru

 

Monster truck je dnes již legendární americké auto s obřími pneumatikami, na kterých by vás žádná kolona už nemohla zastavit. Do Monster trucku se vejdou až 4 osoby a instruktor.

 

Není to přitom ledajaký Monster truck – tenhle drobeček je totiž unikátní Hummer Monster truck! Navrch legedární off-roadový Hummer, jehož první verze H1 se vyvinula z armádního vozidla, vespod obří monstr kola, která zdolají nebo rozdrtí každou překážku (ve městě byste v takovém autíčku už nemuseli řešit, jestli je někde dopravní zácpa).

 

30minutová jízda v Monster trucku nebo Gaz Tigru

 

Gaz Tigr je ruský speciál, který používá i ruská armáda. Až do něj usednete, ukáže vám, co je to ten pravý adrenalin a vzrušení z jízdy. Do Gaz Tigra se vejde až 8 osob a instruktor.

 

Gaz Tigr:

 

30minutová jízda v Monster trucku nebo Gaz Tigru 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace