pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Hraje vám váš šéf na nervy a vy máte pocit, že se vám každou chvíli rozskočí hlava? Asi je na čase změnit druh masáže. Vyměňte neustálé masírování od nadřízeného za fantastickou masáž, kterou si sami vyberete.

 

Klasická masáž

Technika klasické masáže je orientovaná spíše na jednotlivé části těla. Používá se přiměřený tlak a pomalejší rytmické tahy. Účelem je dosáhnout uvolnění svalového napětí a celkové regenerace sil. Je vhodná zejména při sedavém typu zaměstnání.

 

Masáž dle výběru + 30 minut na masážním lehátku v Praze

 

Bambusová masáž

Tato masáž patří k novinkám ve světě wellness a relaxace. Má uvolňující, zklidňující, reflexní a lymfatické schopnosti. K masáži se používají bambusové tyče a bambusový olej. Je vhodná jak pro muže, zejména sportovce, protože stimuluje nervová a svalová vlákna, tak pro ženy, které uvítají její pozitivní vliv k odstranění celulitidy a otoků.

 

Masáž dle výběru + 30 minut na masážním lehátku v Praze

 

Medová masáž

Je to druh jemné masáže pokožky a tkáně. Kromě vody a karbohydrátu se nanášením medu dostávají do těla minerály, enzymy a antibiotika. Medová masáž čistí, zvlhčuje a vyživuje pokožku, odstraňuje přebytečnou sůl a toxiny, uklidňuje nervový systém, ovlivňuje krevní oběh, metabolismus, lymfatický systém a odbourává celulitidu.

 

Masáž dle výběru + 30 minut na masážním lehátku v Praze

 

Čokoládová masáž

Čokoládová masáž je skvělým prostředkem proti zimní depresi, stresu a špatné náladě, zanechává pleť jemnou a vyživenou. Vůni čokolády ucítíte ještě celý den. Masáž horkou čokoládou je špičkou mezi masážemi, prováděnou ve špičkových salonech. Čokoláda stimuluje v mozku tvorbu dopaminu a uvolňuje endorfiny a serotonin (hormony štěstí).

 

Masáž dle výběru + 30 minut na masážním lehátku v Praze

 

Havajská masáž Lomi Lomi

Tato masáž je výbornou relaxační a terapeutickou metodou. Vychází z velmi jemných a plynulých technik masáží pocházejících z Havajských ostrovů.

 

Masáž Lomi Lomi pozitivně stimuluje krevní oběh a lymfatický systém, hluboce relaxuje a harmonizuje, odstraňuje svalovou bolest a napětí, uvolňuje kloubní spojení, detoxikuje organismus. Nechte se unést do světa naprosté relaxace a uvolnění, vůně aromatických olejů podbarvené jemnou uklidňující hudbou.

 

Masáž dle výběru + 30 minut na masážním lehátku v Praze

 

Termální akupresurní masážní lehátko Ceragem

Jako bonus vás čeká půlhodinová masáž Ceragem. Tyto masáže jsou spojením tradice Dálného východu s technologií 21. století. Jedná se o proceduru na termálním masážním lehátku pracujícím na principu akupresury. V Asii a Americe se právě tyto masáže pro své pozitivní účinky již hojně využívají v nemocnicích a rehabilitačních centrech.

 

Masáž dle výběru + 30 minut na masážním lehátku v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace