pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Subaru Impreza WRX STI se nepodobá žádnému jinému automobilu. Dokáže spojit špičkový výkon s přesností, parametry vyladěné v soutěžích rallye s praktičností v každodenním provozu, a to způsobem, který tento vůz řadí do zcela samostatné kategorie.

 

30minutová Rallye Challenge v Subaru Impreza WRX STI

 

Odlišuje se v první řadě výtečnou ovladatelností a kontrolou nad vozem, která je dána stálým pohonem všech kol. Tyto dvě koncepce dokonale spolupracují v harmonii výkonu a kontroly, která je charakteristická pro všechny komponenty WRX STI bez rozdílu.

 

30minutová Rallye Challenge v Subaru Impreza WRX STI

 

Po příchodu na místo předáte svůj poukaz a budete seznámeni s programem. Současně podepíšete dokumenty, které jsou k realizaci jízdy potřebné. Čeká vás instruktáž a následně si budete moci vyzkoušet jízdu za volantem vozu Subaru Impreza WRX STI na běžné pozemní komunikaci, po dálnici, na polygonu Showcars, který se nachází na letištní ploše a to včetně rallye vložky. Je už jen na vás, jak svých 30 minut za volantem využijete.

 

30minutová Rallye Challenge v Subaru Impreza WRX STI

 

DVD z jízdy: U Showcars si z jízdy snů můžete odnést nejen nezapomenutelný zážitek, ale i památku ve formě profesionálního video záznamu, který vám připomene chvilky, které jste prožili s vaším vysněným vozem. Ve vozidle jsou umístěny profesionální HD kamery GoPro HERO 3, které snímají jízdu a současně interiér vozu.

 

Pro lepší představu o jedinečnosti tohoto vozu se můžete podívat na krátké video:

 

 

V průběhu vyřizování vaší rezervace je vám k dispozici občerstvení v Showcars Café. Připraveno je pro vás příjemné prostředí, velký výběr studených a teplých nápojů a dětský koutek pro vaše ratolesti. O vaše pohodlí se postará příjemný personál, který vám splní nejen jízdu vašich snů, ale připraví i lahodně vonící kávu či jiné občerstvení.

 30minutová Rallye Challenge v Subaru Impreza WRX STI

 

Není vám ještě 18 let, nebo nemáte řidičský průkaz? Nevadí! V případě že nevlastníte řidičské oprávnění skupiny B nebo vám ještě nebylo 18 let, popřípadě nesplňujete jiné požadované podmínky pro pronájem vozu, tak neklesejte na mysli. Profesionální řidiči jsou připraveni usednout na místo řidiče, aby vám umožnili z pohledu spolujezdce prožít naplno neuvěřitelný zážitek ze sportovní jízdy ve vašem vysněném vozu.

 

30minutová Rallye Challenge v Subaru Impreza WRX STI



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace