pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Ultrazvukové čištění pleti je naprosto bezbolestná, neagresivní a velmi účinná metoda. Nahrazuje ruční hloubkové čištění, přičemž ale vyčistí až 80 % pórů! To je naprosto bezkonkurenční výsledek oproti ručnímu čištění, navíc nebudete mít po ošetření podrážděnou pleť!

 

30minutové ultrazvukové čištění pleti v Praze

 

Toto ošetření je revoluční metodou v čištění pleti. Odstraňuje z pórů všechny nečistoty a odumřelé buňky a současně provádí mikromasáž kožní tkáně. Tato metoda kůži omlazuje a brání jejímu předčasnému stárnutí a přispívá tak k buněčné obnově pokožky. Ultrazvuk mikronizuje aktivní látku a transportuje ji do kůže.

 

30minutové ultrazvukové čištění pleti v Praze

 

Díky osmotickému jevu, který se aktivuje střídavým stlačováním a rozpínáním mezibuněčné tekutiny, se dosahuje i výrazné hydratace pleti. Mikromasážní účinek ultrazvuku zlepšuje mikrocirkulaci, zvyšuje přísun kyslíku a stimuluje syntézu kolagenu a elastinu. V kombinaci s vhodným přípravkem ultrazvuk zmírňuje pigmentové nepravidelnosti a posiluje antioxidační mechanismy.

 

30minutové ultrazvukové čištění pleti v Praze

 

Po ultrazvukovém čištění následuje expresní kosmetická péče za příplatek na místě – maska, sérum a závěrečný krém v závislosti na typu pleti, použitých produktech a domluvě s vámi. Bez následného ošetření by pleť zůstala otevřená a do pleti by se dostali nečistoty z ovzduší. Abyste zabránily proniknutí těchto nečistot do pleti, je nutné plet´ "uzamknout" a tak zajistit dlouhodobý efekt vyčištěné, zregenerované a vyživené pleti. Cena doplatku je individuální a pohybuje se okolo 150 Kč.

 

30minutové ultrazvukové čištění pleti v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace