pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Stejně jako se vám doma pořád dokola objevují vrstvy prachu, které je třeba uklidit, usazují se nečistoty i na vaší pleti. O byt se postarejte vy a vaši pokožku si zase vezmou do parády v pražském studiu The One Wellness, kde vám ji vyčistí ultrazvukem.

 

30minutové ultrazvukové čištění pleti v Praze

 

Jedná se o naprosto bezbolestné, neagresivní a velmi účinné hloubkové čistění pleti. Nahrazuje ruční hloubkové čištění, přičemž ale vyčistí až 80 % pórů! To je naprosto bezkonkurenční výsledek oproti ručnímu čištění a navíc nebudete mít po ošetření podrážděnou pleť.

 

30minutové ultrazvukové čištění pleti v Praze

 

Čištění se provádí ultrazvukovou špachtlí, která pracuje na principu velice jemných vysokofrekvenčních vibrací. Odstraňuje z pórů všechny nečistoty a odumřelé buňky a současně provádí mikromasáž kožní tkáně. Tato metoda kůži omlazuje, brání jejímu předčasnému stárnutí a přispívá tak k buněčné obnově pokožky.

 

30minutové ultrazvukové čištění pleti v Praze

 

Ultrazvuk mikronizuje aktivní látku a transportuje ji do kůže. Díky osmotickému jevu, který se aktivuje střídavým stlačováním a rozpínáním mezibuněčné tekutiny, se dosahuje i výrazné hydratace pleti. Mikromasážní účinek ultrazvuku zlepšuje mikrocirkulaci, zvyšuje přísun kyslíku a stimuluje syntézu kolagenu a elastinu.

 

30minutové ultrazvukové čištění pleti v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace