Užijte si nezapomenutelný gurmánský zážitek na lodi se vším, co k tomu neodmyslitelně patří. Snad jen bez té mořské nemoci, Green Yacht restaurace totiž stojí bezpečně zakotvená na břehu Vltavy.
Restaurace s výhledem na vodní hladinu za kulatými lodními okny poskytuje příjemné a útulné prostředí pro posezení až 50 osob. Nabízí vám možnost ochutnat vynikající speciality moderní české kuchyně v neotřelém lodním prostředí.
Šéfkuchař Jan Bušina a jeho sehraný tým vaří vždy s důrazem na nejvyšší kvalitu a čerstvost surovin. Tentokrát si pro vás připravil vyšperkované české menu, a aby si pochutnal opravdu každý bez rozdílu, jsou pro vás navíc připraveny různé varianty pokrmů. Vybrat si tak můžete ze 2 různých předkrmů a 4 hlavních chodů.
Kompletní menu (vybírejte vždy jedno jídlo):
-
předkrm:
- vepřová terina z uzeného kolene a šunky s celozrnnou hořčicí, marinovanou cibulkou a ovocnou redukcí
- velký GreenYacht salát s pečenou dýní, rukolou a sýrem Fetaki
-
hlavní chod:
- 190 g grilovaný steak z kuřecího prsa s bylinkami, máslová brokolice, mačkané brambory s jarní cibulkou a omáčka z modrého sýru
- 150 g filátko z anninského pstruha s restovanou mladou kapustou, bramborovou kaší a citrusovým dresinkem
- 210 g česká vepřová "DUO“ restovaná panenka na jablečno-mrkvovém pyré a pozvolna tažený bůček s kroupami
- 180 g hovězí pečeně se svíčkovou omáčkou, karlovarský knedlík, brusinky
-
dezert:
- tradiční domácí lívance se zakysanou smetanou a borůvkovou omáčkou
Rezervace míst nejpozději 48 hodin předem na telefonu +420 775 854 490 nebo e-mailu reception@greenyachthotel.com.