Užijte si nezapomenutelný gurmánský zážitek na lodi se vším, co k tomu neodmyslitelně patří. Snad jen bez té mořské nemoci, Green Yacht restaurace totiž stojí bezpečně zakotvená na břehu Vltavy.
Restaurace s výhledem na vodní hladinu za kulatými lodními okny poskytuje příjemné a útulné prostředí pro posezení až 50 osob. Nabízí vám možnost ochutnat vynikající speciality moderní české kuchyně v neotřelém lodním prostředí.
Šéfkuchař Jan Bušina a jeho sehraný tým vaří vždy s důrazem na nejvyšší kvalitu a čerstvost surovin. Tentokrát si pro vás připravil vyšperkované degustační menu, a aby si pochutnal opravdu každý bez rozdílu, jsou pro vás navíc připraveny různé varianty pokrmů.
Degustační menu obsahuje (vybírejte vždy jedno jídlo)
Předkrm:
- listový salát s rajčaty, mozzarellou a čerstvou bazalkou
- marinovaná červená řepa s pěnou z kozího sýra a ovocným chlebem
Hlavní chod:
- 210g grilovaný kuřecí špíz s pepřovou omáčkou, grilovanými rajčaty a mačkanými brambory
- 150g grilované filátko z pstruha s restovanou mladou kapustou, bramborovou kaší a citrusovým dresinkem
- 210g „České vepřové DUO“ restovaná panenka na jablečno-mrkvovém pyré a pozvolna tažený bůček s kroupami
Dezert:
- čokoládový fondant s malinovou zmrzlinou
Rezervace míst nejpozději 48 hodin předem na telefonu +420 270 004 150 nebo na e-mailu reception@greenyachthotel.com. Storno rezervace nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.