pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Piešťany jsou snad nejoblíbenější slovenské lázeňské město. Vy si zde odpočinete díky hotelu Alegro*** s rodinnou atmosférou, který najdete asi 2 km od centra, na východním pobřeží nádrže Sĺňava. Právě zde si během 3 nebo 4 dnů užijete příjemný klid a zregenerujete se. Přesně to si totiž zasloužíte.

 Hotel Alegro 3* - Slovensko - ilustrativní foto

 

Prostorný a tichý areál hotelu je obklopen přírodou a poskytuje dostatek místa pro odpočinek. Všechny pokoje splňují tříhvězdičkový standard a poskytují dostatečný komfort pro příjemný odpočinek. Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, TV se satelitním příjmem, telefonem, rádiem, ledničkou a balkonem (jižní strana hotelu).

 Hotel Alegro 3* - Slovensko - ilustrativní foto

 

Během pobytu je pro vás připravena bohatá polopenze, která zahrnuje vydatné snídaně a večeře. Vše probíhá formou bufetu, díky čemuž si můžete vybrat přesně to, na co budete mít chuť. V případě potřeby si můžete zakoupit i obědy za 4,90 € a senioři nad 60 let mají obědy za 2 €. Nápoje si můžete během pobytu vychutnávat neomezeně za poplatek 20 € a vybrat si můžete z nealka, piva nebo vína.

 Hotel Alegro 3* - Slovensko - ilustrativní foto

 

Co by to byl za wellness pobyt v lázních, kdybyste nevyzkoušeli různé procedury a masáže? Právě proto máte fantastickou slevu 15 % na všechny procedury. Dáte přednost masáži zad, zajdete do vířivé vany nebo byste raději vyzkoušeli nějaký ten zábal? To vše si můžete vychutnat ve vedlejším partnerském hotelu Harmónia***.

 Hotel Alegro 3* - Slovensko - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Piešťany (hotel se nachází přímo ve městě)

Lázně Piešťany se pyšní 200letou tradicí lázeňské léčby. Za tu dobu zdejší termální voda a sirné léčivé bahno pomohlo statisícům pacientů od jejich nemocí a bolestí pohybového aparátu. V současné době jsou Lázně Piešťany díky přírodním léčivým zdrojům, bohatému společenskému lázeňskému programu a krásnému přírodnímu prostředí vyhledávaným místem pro příjemnou relaxaci, kvalitní prevenci a účinnou lázeňskou léčbu.

 Hotel Alegro 3* - Slovensko - ilustrativní foto

 

 

ZOO farma Modrová (12 km)

Na farmě jsou zastoupena všechna hospodářská zvířata chovaná na Novém Zélandu, přičemž zároveň reprezentují všechny kontinenty světa.

 Hotel Alegro 3* - Slovensko - ilustrativní foto

 

 

Čachtický hrad (18 km)

Tato hradní zřícenina se vypíná nad obcí Višňové. Historie hradu sahá až do 13. století, kdy patřil do soustavy pohraničních strážních hradů na západní hranici Uherska. Čachtické panství proslavila zejména krvelačná hraběnka Alžběta Báthoryová.

 

Hotel Alegro 3* - Slovensko - ilustrativní foto

 

Další informace:

 

Po rezervaci termínu pobytu se již reklamace řídí dle podmínek daného podniku.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace