pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Hotel Royal**** – buďte si jisti, že hotel dostojí svému jménu a užijete si zde skutečně královský pobyt. Skvělé jídlo, luxusní ubytování, neomezené vstupy do relaxačního bazénu, chybí snad něco?

 

Hotel leží v srdci středního Slovenska v největším horském centru v Podpolianskem regionu. Je situován v nádherném prostředí Veporských vrchů a patří do okresu Detva. To je více než skvělá zpráva, pokud rádi spojujete odpočinek a přírodu.

 

Hotel Royal - Slovensko - ilustrativní foto

 

Vy a váš partner budete ubytováni v překrásném hotelu Royal****, kde prožijete 3 nebo 4 dny v příjemně zařízených 2lůžkových pokojích. Během pobytu vám nic nebude chybět a pokud se přece něco najde, tak ochotný personál vám jednoznačně vyhoví.

 

Hotel Royal - Slovensko - ilustrativní foto 

Relaxační pobyt zahrnuje polopenzi, kde budou pro vás připraveny bohaté snídaně a večeře výběrem z bohatého menu. Vaše chuťové pohárky uspokojí domácí kuchyně se spoustou dobrot.

 

Hotel Royal - Slovensko - ilustrativní foto

 

V areálu se nachází wellness centrum s relaxačním bazénem, který můžete během celého pobytu neomezeně využívat. Čeká na vás vířivka, bazén, sauny a masáže. Skvělý oddych jak se patří!

 

Hotel Royal - Slovensko - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Melichova skála (5,2 km)

Byla prohlášena za přírodní památku, kterou neustále obdivují přírodní nadšenci. Melichova skála je 30 metrů vysoká. Váže se k ní pověst O závistivé ženě, která cestou na svatbu zkameněla.

 

 

Vodopád Bystré (22 km)

Zajímavý přírodní úkaz nabízí právě vodopád Bystré. Jde o národní přírodní památku, která se nachází na jižních svazích Poľan. Vodopád je vysoký 23 metrů a patří mezi nejmohutnější vodopády na Slovensku. Kolem vodopádu se můžete i projít.

 

 

Koupaliště Detva (19 km)

Místní koupaliště nabízí návštěvníkům opravdu všechno. Najdete zde tobogány, skluzavky pro děti a bazény různých velikostí. Pokud budete mít čas a chuť, tak určitě nevynechejte toto místo.

 Hotel Royal - Slovensko - ilustrativní foto



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace