pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Apartmány Javorek - to je klidná oáza na Vysočině. Na své si zde přijdou milovníci turistiky, relaxace i zábavy. Apartmány nabízejí útulné ubytování v selském, vesnickém stylu.

 

Apartmány Javorek - Vysočina - ilustrativní foto

 

Ubytováni budete v útulném apartmánu s vlastní vybavenou kuchyňkou a sociálním zařízením. Apartmán je stylově zařízený do selského stylu poskytující komfort a zaručeně se zde budete cítit jako doma.

 

Apartmány Javorek - Vysočina - ilustrativní foto

 

V rámci balíčku se můžete těšit na 30 minut v infrasauně, což vás nabije novou energií do dalších dní. Pokud bude přát počasí, určitě využijte také venkovní bazén přímo před budovou. A čilejší jedinci jistě budou mít radost z obří trampolíny.

 

Apartmány Javorek - Vysočina - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Zřícenina hradu Štarkov (12 km)

Na skalnatém vrcholu vyrostl kdysi dávno, snad ve 13. století, hrad. Protože se na něm usídlil loupeživý rytíř, který ohrožoval pokojné obyvatele a pocestné, musel být hrad zbořen, aby se již nikdy sídlem loupežníků nestal. Protože demoliční četa neodvedla svou práci do puntíku, dochovaly se do současnosti kusy hradeb a část válcové věže.

 

Hrad Pernštejn (31 km)

Pernštejn, skrytý v lesích východního okraje Českomoravské vrchoviny, patří k nejvýznamnějším a nejkrásnějším moravským hradům. Od poloviny 13. století byl sídlem rodu pánů z Pernštejna, který dlouhá staletí hrál důležitou roli v politickém dění českého království.

 

Apartmány Javorek - Vysočina - ilustrativní foto

 

Doplatky:



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace