pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Hotel Minerál*** je svou polohou ideálním místem pro milovníky turistiky, přátelská i obchodní setkání, výlety a rodinné pobyty. Hotel se nachází v centru města Zlaté Hory, v těsné blízkosti státní hranice. Je tedy možné odsud podniknout výlet do sousedního Polska.

 

Hotel Minerál *** - Jeseníky - ilustrativní foto

 

Ubytováni budete v moderních pokojích o celkové kapacitě 23 míst. Pokoje jsou jednolůžkové a dvoulůžkové. K dispozici je také apartmán, kde se nachází dva dvoulůžkové pokoje s velkou koupelnou. Všechny pokoje a apartmán jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením. Ubytovací část hotelu je nekuřácká.

 

Hotel Minerál *** - Jeseníky - ilustrativní foto

 

Hotelová restaurace poskytne svým hostům širokou nabídkou jídel. Restaurace má kapacitou 48 míst a je rozdělena na kuřáckou a nekuřáckou část. V letním období je k dispozici letní terasa. Součástí hotelového komplexu je zahradní restaurace s krbem a vlastním barem.

 

Hotel Minerál *** - Jeseníky - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Kostel Nanebevzetí Panny Marie 

Dějiny kostela sahají pravděpodobně do 60. let 13. století. Byl vybudován jako trojlodní stavba v raně gotickém slohu a postupně byly prováděny další přístavby. Po roce 1467 byl opevněn jako náhrada za zničení hradu Edelštejna. Děkan Vincenc Brauner nechal v kostele v roce 1912 položit barevnou dlažbu z umělého mramoru a pořídit nové lavice. Dal postavit nové boční oltáře a zavedl elektrické osvětlení. 

 

Hotel Minerál *** - Jeseníky - ilustrativní foto

 

 

Městská památková zóna Zlaté Hory

Zlaté Hory byly vyhlášeny chráněnou městskou památkovou zónou 10.9.1992.  Osou památkové zóny je náměstí uličního typu, po jehož stranách se nachází řada hodnotných měšťanských domů. Náměstím kdysi protékal Zlatý potok, jež byl roku 1802 odveden do nového koryta a staré bylo zavezeno hlušinou. Většina domů má starší renesanční nebo barokní jádro s empírovou přestavbou průčelí z počátku 19. století.

 

Hotel Minerál *** - Jeseníky - ilustrativní foto

 

Doplatek za domácího mazlíčka je 100 kč/pobyt.

Termín pobytu je nutné předem dohodnout v hotelu.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace