pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Navštivte Krušné hory v létě, poznejte tamní nádhernou přírodu a vychutnejte si dovolenou bez front, procesí turistických zájezdů a hluku aut a motorek. Vezměte své známé a ubytujte se v útulných rodinných apartmánech. Je už jen na vás, zda vyrazíte ve dvou, čtyřech nebo dokonce v šesti lidech!

 

Apartmány IVA - Krušné hory - ilustrativní foto

 

Všechny apartmány jsou moderní, nové, mají vlastní sociální zázemí, TV a kuchyňku s odpovídajícím vybavením. V celém objektu je WiFi připojení k internetu zdarma. Pro lepší komfort a pohodlí je po vstupu do budovy požadováno přezutí. K tomuto účelu jsou k dispozici ve vstupním prostoru uzamykatelné botníky.

 

Apartmány IVA - Krušné hory - ilustrativní foto

 

Ve všech apartmánech je pro vás připravena sada ručníků (osuška a menší ručník), koupelnové předložky, utěrky, toaletní papír, mýdlo a houbičky na nádobí. Dále je pro vás k dispozici společenská místnost s kuchyňkou a krbem. Součástí společenské místnosti je dětský koutek s pohodlným gaučem a hračkami.

 

Apartmány IVA - Krušné hory - ilustrativní foto

 

Pro rodiny s dětmi je připraveno kompletní vybavení od postýlek s vybavením, jídelních židliček, nočníků až po dětské nádobí. Pro kola je určena samostatná uzamykatelná garáž, takže svůj prostor zde budou mít i milovníci cykloturistiky.

 

Apartmány IVA - Krušné hory - ilustrativní foto

 

 

Tipy na výlety

 

Boží Dar (7 km)

Boží Dar je významným letním i zimním turistickým střediskem Krušných hor. Naleznete zde různě náročné stezky pro cyklisty i pěší. Za poznáním okolí Božího Daru lákají naučné stezky, několik muzeí i některé památky. Pro případ špatného počasí se tu naskýtá blízká sportovní hala, kryté bazény a další aktivity.

 

Apartmány IVA - Krušné hory - ilustrativní foto 

 

Jízda parní lokomotivou Oberwiesenthal–Cranzahl (9 km)

Sousední Sasko protíná několik železničních úzkokolejných tratí, po nichž se můžete svézt vláčkem taženým parní lokomotivou. Jedna taková – tzv. Fichtelbergbahn jezdí na železniční trati Kurort Oberwiesenthal–Cranzahl a zpět. Projížďka vlakem poháněným párou, ve vozech vyrobených v letech 1913–1932 bude skvělým zážitkem nejen pro děti, ale i pro dospělé.

 

Apartmány IVA - Krušné hory - ilustrativní foto

 

Doplatky a další informace



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace