pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Londýn je město, o kterém lze směle po anglicku prohlásit, že je „one of a kind“, tedy jediné svého druhu. Charakteristický rukopis, který píší cihlové domky, červené autobusy, telefonní budky i všudypřítomné nápisy „Mind the Gap“ ve stařičkém metru, poznáte zkrátka na první pohled. Proč tedy nespojit návštěvu tohoto nádherného města s oslavami Nového roku?

 

Boleslavská cestovka - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Program:

Odjezd z ČR v úterý 30.12. (z Prahy Florence kolem 13:00), přejezd přes SRN, Belgii a Francii. Časně ráno příjezd do Calais. Trajekt přes kanál La Manche, vylodění v Británii, vstup na území Anglie v Doveru.

 

Boleslavská cestovka - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Přejezd do Londýna – prohlídka města: bankovní centrum City, Bank of England, Lloydova pojišťovna, burza, Mansion House, St. Mary-le-Bow, katedrála sv. Pavla, most Milénia, Shakespearovo divadlo New Globe, Southwark Cathedral, HMS Belfast, známý most Tower Bridge, Tower – hrad s královskými klenoty, Parlament, Westminsterské opatství, vládní budovy ve Whitehallu včetně sídla premiéra v Downing st., přes nejkrásnější londýnský park St. James k sídlu královny v Buckinghamském paláci, Piccadilly Circus a Trafalgarské náměstí.

 

Boleslavská cestovka - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Následuje osobní volno k návštěvě muzeí nebo možnosti nákupů na obchodní třídě Oxford street, Covent Garden, možnost návštěvy čínských restaurací ve čtvrti Soho a Čínské čtvrti, či možnost jedinečného zážitku při jízdě na London Eye – obřím Londýnském kole s panoramatickým výhledem na Londýn.

 

Boleslavská cestovka - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Večerní osobní volno spojené s oslavami v ulicích Londýna. Pravidelný velkolepý ohňostroj nad Temží. Odjezd z Londýna po půlnoci po skončení oslav. Poté přes La Manche trajektem z Doveru do Calais. Cesta zpět pře Belgii, SRN do ČR. Návrat do Prahy ve čtvrtek 1. 1. večer.

 

Boleslavská cestovka - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Cena zahrnuje: dopravu zájezdovým autobusem vč. lodního trajektu, s klimatizací, WC, videem a občerstvením u řidičů, průvodcovské služby.

 

Cena nezahrnuje:  vstupy - Cabinet War Rooms cca 12 Liber, jízdné metrem cca 10 Liber, jízdné lodí cca 8 Liber, bitevní loď Belfast cca 15 Liber (do 16 let zdarma), pevnost Tower cca 22 Liber, studenti a senioři 18 Liber (skupinové vstupné 18 Liber, studenti a senioři 15 Liber), London Eye cca 20 Liber, Windsor Caple cca 15 Liber, připojištění léčebných výloh + jiné typy pojistných událostí (lze přiobjednat) v ceně 48 Kč/osoba.

 

Boleslavská cestovka - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Trasa a nástupní místa:



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace