pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Rádi byste ochutnali Moravu se vším, co k ní patří? Příjemné prostředí, klid a především vynikající víno? Vydejte se tedy do rodinného hotelu Weiss, kde si toto všechno užijete do sytosti. Ten se totiž nachází nedaleko Znojma a zakládá si na vysoké kvalitě. Vznikl po rekonstrukci starého obydlí v roce 1994.

 

Hotel Weiss - Znojemsko - ilustrativní foto

 

Pro vás je připraveno ubytování v klidné části hotelu v podkrovních dvoulůžkových a vícelůžkových pokojích s možností přistýlky. Pokoje jsou standardně zařízeny vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a na některých pokojích televizí. V celém areálu hotelu je možnost připojení k internetu pomocí WiFi.

 

Hotel Weiss - Znojemsko - ilustrativní foto

 

V nekuřácké restauraci si můžete vybrat jídla z domácí kuchyně, pokrmy z ryb a steaky. Denně je sortiment rozšířen o obědové menu. Podvečer si jistě užijete díky příjemnému posezení na kryté terase ve stínu vinné révy, kde můžete odpočívat a vychutnávat si speciality místní kuchyně, i když třeba venku prší.

 

Hotel Weiss - Znojemsko - ilustrativní foto

 

Kapacita sklepní vinárny je 60 osob a přilehlého salonku 20 osob. Hotel Weiss pořádá pro milovníky dobrých vín a příjemných kulinářských zážitků nejrozmanitější akce pod vedením zkušeného sommeliéra. V rámci pobytu si budete i vy moci vychutnat skvělé víno, po dobu jednoho večera máte totiž v ceně neomezenou konzumaci.

 

 

 

Tipy na výlety

 

Znojemský hrad (14 km)

Mimořádná poloha, na němž se nachází znojemský hrad, poskytla vhodné prostředí pro člověka již ve 4. tisíciletí př. n. I. Od roku 1910 slouží sály hradu historické expozici zachycující vývoj města a regionu od pravěku po konec 19. století. Jsou zde vystaveny památky středověkého a renesančního Znojma.

 

Hotel Weiss - Znojemsko - ilustrativní foto

 

 

Znojemská radniční věž (13,5 km)

Radniční věž je hlavní dominanta města Znojma a patří k nejvýznamnějším gotickým stavbám v Česku. Byla postavena v letech 1445–1448 Mikulášem ze Sedlešovic. Věž je asi 80 m vysoká a je opatřena vyhlídkovým ochozem, který je celoročně přístupný.


Hotel Weiss - Znojemsko - ilustrativní foto



Aqualand Moravia (34 km)

Děti i dospělí se mohou vyřádit na 20 tobogánech a skluzavkách s celkovou délkou více než 1,7 km. Venkovní vodní atrakce Abbys a Boomerango určené pro 3místné rafty si můžete vyzkoušet vůbec poprvé v České republice!

 

Hotel Weiss - Znojemsko - ilustrativní foto

 

Připraveny jsou pro vás kromě jiných oblíbené tobogány U-Wave, Supercrater, Wild River nebo Yellow Crash. Dětem jsou určené dětské bazény a skluzavky, užijí si také v bazénu s atrakcemi, kde mají k dispozici skákadla, šplhací sítě nad vodou, bublinkovače nebo chrliče.

 

Hotel Weiss - Znojemsko - ilustrativní foto



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace